QL.túra

Kulturális smörgåsbord Esterházytól Wass Albertig, a gumicsizmától az iPad-ig, a Teletabiktól Sexpírig, a makrofágtól a mikrokontrollerig, miazmás...

Címkék

2000 (20) 2001 (6) 2002 (16) 2003 (164) 2004 (61) 2005 (40) 2006 (31) 2007 (28) 2008 (33) 2009 (175) 2010 (188) 2011 (201) 2012 (86) 2013 (40) 2014 (36) 2015 (26) 2016 (10) adáshiba (91) android (1) animáció (93) cygwin (3) film (410) gezarol (13) hájtek (159) hangoskönyv (32) ipad (17) klip (12) könyv (191) linux (29) színház (169) vers (17) windows (37) zene (111) Címkefelhő

+jegyzések

Most ...

... múlok .osan

bmi_tiny.png


... hallgatom
Szabó Magda: Régimódi történet
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSqTmZEqlCRFgojyt52Q2n_qiMTyVlt-zJu-DpbNKVY6OQbBh4u


... olvasom
Alexander Steele (szerk.): Kezdő írók kézikönyve


... (Kik ezek? Kik ezek az embek? Kik ezek?)
profile for TrueY on Stack Exchange, a network of free, community-driven Q&A sites
free counters

[Zene] Tudósok

2011.10.04. 11:00 | TrueY | 27 komment

Címkék: zene klip 2011

www.drmarias.hu

Ez az eredménye, ha az ember felesége kezeli a TV kapcsolót. Eljutottunk az A38 koncertre, ahol a Tudósok együttes lépett fel. Tök jó jazz-es, alternatív számokat játszotta. No, ma szóljon róluk az ének...

A Tudósok Zenekar a magyar undorgrund egyik sokat csiszolódott gyémántja. Valahol félúton a totális agylövés és Santana között. Szerencsére valamikor sok-sok-sok évvel ezelőtt (1992 környékén) leadták a Magyar Televízióban az "Apa kocsit hajt" című szerzeményüket. Teljesen lenyűgözött. Akkoriban futotta a zenei ámokot Waszlavik Gazember Sámán László is.

A Tudósok Zenekart az azóta elhunyt Bada Tibor alapította. Magyarországon Máriás Bélával bővült a csapat. Ahogy ez a klippen is majdan láthatóvá leszen.

Szóval vissza az "Apa kocsit hajt" című alapvetéshez. Azért húzom most az időt, mert lelkileg rá kell készülni a befogadásához! Van benne egy csipet Uhrin Benedek agyzsugorító antizenéjéből, azzal a nem elhanyagolható apró különbséggel, hogy ezek a fiúk tudnak zenélni és nem csak egy Casio szintin tudják megtalálni az alap ritmusokat.

Tehát akkor felkészülni! Vigyázz! Kész! Klatty!

Tudósok: Apa kocsit hajt

Ez után, hogy ezen kult szongon is túltettük magunkat, akkor a tecső jóvoltából hallgathatunk egy másik nagyon értékes dalt az "Aggyad az agyad" című lemezről (Bátor ventillátor).

De most jöjjön egy sokkal aktuálisabb szám tőlük. Ez már a 2010-es választásokra készült. Itt felhasználják a modern(?) flash technológiát mondanivalójuk elmélyítésére. Ez már sokkal befogadhatóbb. Legalábbis a zenei alap. Jó kis jazz-rock-os.

Tudósok: Dávid Ibolya for president

És persze a legújabb számaik közül is egyet ide idézek. Erre kapcsoltunk rá az A38 koncertjük leadása során.

Tudósok: Gyere be a diszkóba

Persze a legújabb kori vergődéseikből van fent több szám is (Robotok, Ki fog szeretni ilyen fejjel?, stb.).

Egy kis háttér a miértekről...

Tudósok riport - beszélgetés a Dávid Ibolya for president c. klipről

Egy szép, új kifejezéssel is gazdagodtam: art-rock!

Legyünk tudósok minden nap!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://qltura.blog.hu/api/trackback/id/tr573085548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Art-rock?
Ha csak az "Apa kocsit hajt" c. szerzemenyukrol lenne szo, azt mondanam, egy kesoi es gyengus AEB utoerzes az egesz zenekarosdi. Hogy jobban tudnak zenelni, az nem mentseg, mert nem errol szol a produkcio. Abszolut felejtheto!
De a D. Ibolyarol es B. Lajosrol osszehozott szulemenyuk egy szamomra ertelmezhetetlen torzszulemeny, amit azonnali elvetelesre javasoltam volna nem csak en, hanem barki mas is. Talan nem veletlen, hogy azota sem lett slager.
Ezek az emberek nem tudjak, mi a valodi humor. A poenokrol sincs fogalmuk.
Megelhetesi jopofizok!
Nem , ok messze nem azt kepviselik, amit mondanak: nem azt akarjak, hogy "a civil emberek is elmondhassak a velemenyuket". Ezt ma mar senki sem veszi be!
Nem tudom, hol allnak a mai "slagerlistan", de nekem nem jottek be. Se zeneileg, se emberileg.
(Ja, sohasem szavaztam Ibolykara vagy Lajosra ;o) )
@Attilajukkaja: "Abszolut felejtheto!"
Akkor azt hiszem ebben nem fogunk egyet érteni! :)
Nálam (amint már korábban is volt szó) ez inkább Waszlavik: Here is my auto című slágere mellé került a polcra. A totális hülyeség és antizene. De vicces.

"szamomra ertelmezhetetlen torzszulemeny"
Szerintem pedig jól megfogta a bokrosi homortalanságot és azt, ahogy megpróbált showman-kedni, mert a választóknak ez kell. A Solaris tagjai mondták, hogy a Napoleon Blvd azért alakult, hogy lehessen egy második Solaris nagylemez (Karinthy Frigyes: A cirkusz című novellája
www.mek.iif.hu/porta/szint/human/szepirod/magyar/karinthy/cirkusz/cirkusz.htm ). Bokros is hajlandó volt eljátszani a lazát az esetleges szavazatokért.
Nekem tetszett - bár nem szeretem Ibolykát a kocsis leszorítós sztorija óta -, hogy hajlandó más emberekkel is szóba állni és bevette Bokrost a csapatába. Sajnos a szavazók ezt nem viselték el. Pedig ez (szerintem) egy jó lépés volt az európai értelemben vett politizálás felé.

"nem azt akarjak, hogy "a civil emberek is elmondhassak a velemenyuket""
Szerintem itt magukra gondoltak. Ők nem politikusok, hanem civilek. És nekik ez a véleményük. Nekem minden esetre tetszett. A sláger listán pedig sehol nem állnak. Ott olyan műmájer csávók aratnak, mint SP meg Fluor Tomi. Sajnos halovány fogalmam van arról, hogy milyen zenét játszanak. Gáz...
@TrueY:
"ebben nem fogunk egyet érteni!"
Kell az ilyen is!!! :o)

"totális hülyeség és antizene. De vicces.
A vicc nalam csak akkor jo, ha eredeti. Ez utobbival van naluk egy kis problemam.
Ja, es vannak erotikus, perverz, nem mindig PC viccek is. Azokon is jokat tudok nevetni, ha olyanok,...de a vicces perverzio es a hatasvadasz alparisag kozott nagyon szuk a valasztovonal, es persze nagyon szubjektiv is. A video szamomra arra ment ki, hogy jol kifigurazzak Bokrost es Davidot (ez eddig OK) arra alapozva, hogy kozottuk van/volt valami szexualis kapcsolat, ve'lt viszony (ez nalam mar nem OK).
Davidnak es Bokrosnak is voltak jo/hasznos huzasai, es voltak rosszak is. Nem tudom megitelni, ki mennyire jo szakember vagy politikus, mert olvastam mar "hiteles" emberektol ilyen es olyan velemenyeket is. Csak azt tudom, hogy egyikojuk sem all kulonosebben kozel a szivemhez.

"Szerintem itt magukra gondoltak. Ők nem politikusok, hanem civilek. És nekik ez a véleményük."
Igen, magukra is gondoltak. De nekem ugy jott le, hogy nem CSAK magukra.
Viszont az az ervelesuk, hogy a Sziget programjaba sem vettek be oket, mert csak a gagyi szorakoztatast nyomjak mindenhol, ez nyilvanvalo hulyeseg.
SP es Fluor zenejet en sem ismerem behatoan. Csak azt tudom, amit mindenki, mert a csapbol is a Mizu? dolt egy jo ideig.
Ezt a hianyossagomat azert olyan nagyon nem banom :o) !
@Attilajukkaja: Ok, nem jól fogalmaztam! Ha jobban belegondolok, inkább groteszk. Görbe tükör. Szerintem nem mond butaságokat DrMáriási a magyar politikai iszap birkózásról. Hadházi is azt mondta, hogy a mostani kormánnyal az a legnagyobb baja, hogy abszolúte nem vicces. Illetve, hogy humortalan.

"mert csak a gagyi szorakoztatast nyomjak mindenhol, ez nyilvanvalo hulyeseg."
Ők nem a gagyiságra fogták, hanem arra, hogy félni kell attól, ha valakinek valamilyen témával kapcsolatban véleménye van. Mert akkor lehet, hogy valamelyik döntéshozónak esetleg nem tetszik és akkor nem fognak állami támogatást kapni a Szigetesek. Ez sajnos nagyon benne van a levegőben!
@TrueY:
"akkor nem fognak állami támogatást kapni a Szigetesek. Ez sajnos nagyon benne van a levegőben!"
Ez nagyon is benne van.

Erdekes volt a minap az a Dorner Gyorgyyel kapcsolatos hir, ami szerint a Volgy fesztivalt megalapito/szervezo Marta Istvan helyere neveztek ki szinhazigazgatonak. Ez meg a szelsojobbnak is szemet szurt: kuruc.info/r/6/86214/

De vannak itt mas erdekessegek is a kultura szinteren. Pl. hogy Nagy Imre unokai tiltakoznak az ellen, hogy a kormany felhasznalja nagyapjuk temeteset a sajat "szocreal" propagandajukhoz: www.168ora.hu/itthon/nagy-imre-unokai-tiltakoznak-83695.html
Az Örülünk, Vincent? blog-on sokan leanyáztak. :) Én megvédtem Dörnert és Csurkát. Ugyanis sokan a mostani ámokfutásuk miatt megkérdőjelezik korábbi dolgaikat. Én azért vettem meg a Rivalda 23 kötetét, hogy a bemutatott Csurka drámákat elolvastam. Tehetséges író. Dörnert láttam a Stílusgyakorlatban és nagyon jó volt.

Az, ahogy megkapták, az gusztustalan. Amit mostanában csinálnak politikai megnyilvánulóként, az gusztustalan. De ezért támadják őket!

A tiltakozásokról olvastam. Egyet értek vele. Akik ennyire komenistáznak, azoktól ciki, ha egy kommunistát járassanak le, úgy mint a kokárdát, vagy a szent koronát.
@TrueY:

Csurka dramaival semmi gond. Nagyon jok. Ezt kevesen kerdojelezik meg.
Dornert pedig IMADTAM a Katonaban a Stilusgyakorlatokban. A Ban-Gaspar-Dorner trio egzseruen fergeteges volt. Tobbszor megneztem oket.
Eppen azert faj, amit most csinalnak, mert annak idejen annyira szerettem oket.
A szellemiseg, amit kepviselnek Csurkaval, az nem tetszik.
De lehet, hogy csak elfogult vagyok es Dorner majd tok jo dolgokat csinal.

Nem a magyar szindarabokkal van bajom, nem a hagyomanyainkkal vagy a kulturankkal :o) Nyilvan nem. Hanem azzal a moddal, ahogy ezt ram probaljak eroszakolni, ahogy a Turul seggebe/kloakajaba probaljak nyomni az orromat. Es ha nem azt akarom szagolni, akkor idegenszivu, meg ellenseg vagyok. Tiszta 50.-es evek!

Na jo.
Marta Istvan menesztese nem volt indokolt.
Ez szamomra egyertelmu.
@Attilajukkaja: Egyetértek mindennel amit leírtál! Én is többször láttam a Stílusgyakorlat és megvan VHS-ről bedigizve valahol. De tecsőn is vannak részletek.

Igen, ez a politikai ámokfutás szomorú. Ilyen elkallódó alak Eperjes és Usztics is. Nagy veszteség az ő elvesztésük is. Indulatból nem lehet valaki nagy színész. Szerintem.

Márta kiebrudalása azért "vicces", mert ő is fideszes. Egyesek szerint Eperjes állt rajta bosszút, mert valami haverja nyert ellene (talán) Győrött...
@TrueY:

Usztics annyira nem all kozel a szivemhez, de kedvelem. Eperjest viszont tenyleg jo szinesznek tartom, igaz, meg egy alakitasatol sem szaggattam le otthon a csillart. A politikai hitvallasuk nem zavar, amig nem nyomatjak azt mas csatornakon is. Ahogy mondjak, a homoszexualitast is elfogadom, amig nem teszik kotelezove.
Makovecz Imrenek is vannak zsenialis munkai (pl. a sevillai pavilon vagy a piliscsabai iskola epulete), es sokkal jobban tisztelnem a szemelyet, ha nem bonyolodott volna bele annyi zavaros nep-nemzeti eszmefuttatasba es nem eroltette volna bele az Alkotmanyba a sajat Muveszeti Akademiajat, ami immaron adminisztrativ alapot is nyujt a muveszek megosztottsaganak. Ezzel hivatalossa tette a mar ugyis veszesen elmelyulo arkot a kulonbozo nezetu alkotok kozott es, velemenyem szerint, nagyon sokat artott a magyar moralnak (ha egyaltalan letezik ilyen).

Nem tudom, mi all Marta eltavolitasa mogott, de hogy az o palyazata nyilt es szakmailag sokkal megalapozottabb volt, mint Dornere, azt sok helyen lehet olvasni.

Szomoru ez. Mindenkepp. Az ember azt hinne, hogy elore haladunk, aztan meg azt latja, hogy tovabbra is csak a Balkan egyiki csucske vagyunk.
@Attilajukkaja: Uszticsnak szerettem a beszédét. Eperjes pedig a Meteoban és a Hetvenkedő katonában nyújtott számomra felejthetetlen alakítást. Sajnos csak a Hetvenkedőt adták ki DVD-n.

Makovecz épületeit is szeretem. Bár a fából készült uszodákat nem tartom jó 5letnek.

Az az érdekes, hogy Márta is fideszes. És egy jobbikos túrta ki őt egy ilyen silány fércmunkával. Szomorú és megalázó.

Nem kell a Balkánt lesajnálni. Még 10 év és örülni fogunk, hogy ha ismét megközelítjük őket. Alulról... :(
@TrueY:
A Meteot en is lattam. Jo volt. Eperjesnek tobb alakitasa is volt, amit kedveltem, meg akkor is, ha a filmek magukban nem jelentettek nagy durranast. Mint irtam, Dornert kifejezetten szerettem, mint szineszt. Mult idoben, mert mar nagyon regen nem talalkoztam vele, csak a szinkronjaval. Azzal sem sokat, mert nem nezek Eddie Murphy filmeket.

"Márta is fideszes"
Latod, ezt nem is tudtam :o) Vannak emberek, akikrol nem ez jut az eszembe, nem ez erdekel. Marta Istvanrol nekem a Muveszetek Volgye, zenei munkassaga ugrik be elsore. Es a rendezesei,...ha lattam volna beloluk akar egyet is.

Nekem sok Makovecz epulet nem tetszik. Mondjak, Budapesten nincs is kozteri epulete. Az utcankban viszont van harom epulete is! Igaz, az egyik a fianak keszult lakohaza. Nekem nemelyik epulete tul giccses, tul negedes.
Ettol fuggetlenul jo epitesznek tartom es szegyen, hogy az o cege is bezarasra kenyszerult az epitoipari korbetrtozasok miatt!

"Még 10 év és örülni fogunk, hogy ha ismét megközelítjük őket. Alulról..."
Ja, ne!
@Attilajukkaja: Meteo nálam az abszolút favorit. Megpróbáltam kiadatni DVD-n, de nem sikerült, mert nem találtam meg a jogtulajdonosokat. Vagy üres e-mail címig jutottam, vagy egy kikapcsolt telefonig. :(

Engem általában nem érdekel, hogy milyen pártállásúak. Róla is csak valami cikkben olvastam. Arról szólt, hogy most már a szociktól nincs mit lenyúlni, ezért elindult a fideszesek és a jobbikosok egymás elleni nyomulása. Márta ennek áldozata. Én szeretem, amit csinál és sajnálom.

"Ja, ne!"
A környező államokban már mindenkinek nagyobb a növekedése. Orbán S.n.h. Viktor (Soha nem hazudó) elintézte nekünk az ő Matocsyjával. Egy keresztekkel ékített plecsnit azért kaphatna a nem orthodox válságkezeléssel elvégzett viviszekció miatt. A beteg közben meghal, de hát a kísérletek ilyenek. Forrásként ajánlom Cseh Tamás- Bereményi: Nyugati pályaudvar című opuszát.
A "Nyugati palyaudvar" nagyon megvan, ha letezik ilyen kifejezes :o)
Cseh Tamas amugy is nagy kedvenc, szigoruan nem multidoben!!!

"Orbán S.n.h. Viktor "
Errol Laar Andras, illetve Besenyo Pista bacsi jut eszembe. Gondolom, neked is.
www.youtube.com/watch?v=uqh_kWyj_iM
(Ezen majdnem bepisiltem!!!!!!!!)

Orbanra sok mindenert haragszom,...de belatom, helyeben en is sok nepszerutlen gazdasagi intezkedest hoztam volna, mert nem lett volna mas valasztasom. De hogy nem igy kommunikaltam volna le az egeszet, az tuti. A Bajnai altal felvett, de nem elkoltott milliokat sem a MOL-ra pazaroltam volna. Ertem en, hogy ez egy strategiai befektetes,...de nem most volt itt az ideje egy ilyen huzasnak. Na mindegy.
Sajnalom, hogy a mostani kormany semmivel sem szimpatikusabb, mint az elozo volt.
Az orszag polarizalodasa tovabb folytatodik, az ollo minden teruleten csak nyilik. Es ezen a NENYI vagy az Alaptorveny Asztala sem segit. Sot!!! Rohelyesse teszi az osszetartozas gondolatat is!
A gazdasagpolitikahoz nem ertek, de van olyan erzesem, hogy elvenni es felhasznalni azokat a penzeket, amit emberek egy evtizede arra tettek felre, hogy oregkorukra majd kamatozzon, vagy hogy bevezetni egy olyan adorendszert, amit nem engedhetunk meg magunknak, az hosszutavon nem kifizetodo.
Raadasul ez a kormany erkolcsileg sem jobb, mint az elozo garda. Erre egy pelda:
index.indavideo.hu/video/Lezerblokkolo

A tobbi nema csend.
@Attilajukkaja: Nekem a Ny.pu. a kedvenc lemezem. És a Mélyrepülés Csengeyvel.

"Gondolom, neked is." Ön nyert!

Én nem vártam sokat a Martonyi féle csapattól. Már '98as regnálásuk alatt is futották az ámokot. De bevallom ilyen szellemi nihilre nem számítottam. Azt hittem, hogy 2 év alatt fel tudnak készülni. De nem. Amatőr banda. Kár értünk!

Bár azt mondják, hogy minden országban olyan politikusok vannak, amilyeneket megérdemel. Van benne valami.
@TrueY:
"Ön nyert!"
Akkor picit mar kezdelek megismerni :o)
De gondolom, te ne rohogtel annyira, hogy ossze kellett szoritanod a labadat.

"ilyen szellemi nihilre nem számítottam"
Azt mondjak, ennel mar nincs lejjebb. De husz, tiz eve is ezt mondtak,...oszt megis van.

"azt mondják, hogy minden országban olyan politikusok vannak, amilyeneket megérdemel. Van benne valami. "
Latod? Most a szivembol szoltal! Erre azt a replikat szoktam kapni, hogy "de a fejetol buzlik a hal".
Es mindket allitas igaz!
@Attilajukkaja: "kezdelek megismerni"
Hát igen. A tehén egy egyszerű állat. Megfejtem. ;)

"te ne rohogtel annyira"
Azért nem volt annyira nagy poén. :)

"Azt mondjak, ennel mar nincs lejjebb."
Biztos, hogy van lejjebb, csak az ember nem gondolja.

Hát igen. Mi megválasztjuk a politikusokat, ők meg csalnak-lopnak-hazudnak. Erre mi felhatalmazva érezzük magunkat, hogy ugyanezt csináljuk. Szomorú...
@TrueY:
"A tehén egy egyszerű állat. Megfejtem. "
:o)))

"Azért nem volt annyira nagy poén."
En a belinkelt videora gondoltam, nem EGY poenra. Tele van jobbnal-jobb poennal!

"Erre mi felhatalmazva érezzük magunkat, hogy ugyanezt csináljuk. Szomorú... "
Pontosan.
Az sem szuksegszeru, hogy egy politikus lopjon-csaljon-hazudjon, illetve visszaeljen a hatalmaval. De az biztos, hogy rossz vagy jo peldat mutatnak az embereknek, akar akarjak, akar nem. Es ennek nyilvan ok is tudataban vannak, megis szarnak bele. Aztan azt hiszik, mindezt jova tudjak tenni egy "szeressuk egymast, gyerekek" rendelettel, amelyet kotelezoen ki kell mindenhova fuggeszteni egy nemzeti szalag kisereteben. Rohej! Demoralizalo es meg a nemzeti motivumainkat es megutaltatjak velunk.
@Attilajukkaja: Pedig aztat hittem, hogy sikerült valami jót mondanom. Pedig csak a Laár volt. :) Én is nagyon szeretem.

Az a gond, hogy kísérletek bizonyítják, hogy a példamutatás nagyon fontos. És ha a vezetők ezt csinálják, akkor mintegy példát mutatnak, hogy így kell csinálni...
@TrueY:
"aztat hittem, hogy sikerült valami jót mondanom."
Jot is mondtal. De azert akkorat meg tenyleg nem sikerult, hogy osszepisiljem magam tole :o)
De meg semmi sincs veszve!

"ha a vezetők ezt csinálják, akkor mintegy példát mutatnak"
Igy van, en is igy latom.
@Attilajukkaja: Alapvető fontosságú (lenne) a vezetőink példamutatása. De hát a Rokonok világa még nem múlt el.

Viszont készül a 3 Bizottság lemez posztolása. Két CD-t már be is grab-beltem. Nagyon jó újra hallgatni! Majd megy mellette a Solaris és After Crying is... Sajnos zenében nem vagyok büfé, ezért kicsit nehéz értelmes dolgokat mondanom... ;) De igyexem valami értelmeset hozzátenni a számok listájához...
@TrueY:
"zenében nem vagyok büfé, ezért kicsit nehéz értelmes dolgokat mondanom"
Ahhoz kepest eleg sok zenei posztod van :o)))))
Amugy nem muszaj sokat hozzatenni a Bizottsaghoz. A muvek magukert beszelnek! Kivancsian varom a posztot.
@Attilajukkaja: "Ahhoz kepest eleg sok zenei posztod van :o)))))"
Szeretem a zenét. De szeretnék szakértőbben hozzászólni. Ezért próbálok érzéseket írni a számokról. De néha nehéz...

"Amugy nem muszaj sokat hozzatenni a Bizottsaghoz. A muvek magukert beszelnek!"

De olyanok is olvassák, akik nem tudják, hogy mi az. Ezért szeretek a tecsőről berakni linkeket. Hátha így többen belenéznek...

"Kivancsian varom a posztot."
Hát az még odább van. :) Ritkán van idő írni és ezért kb. 1 hónapra előre megvan, hogy mi kerül majd ki... Ha kész lesz az új admin felület, akkor nem is tudom, hogyan fogom tudni csinálni. :(
@TrueY:
"Ezért próbálok érzéseket írni a számokról. De néha nehéz..."

Tudom.
Ertem.

De ettol olyan a blogod, amilyen :o)

Es en kivarom a bizottsagos posztodat is :o)

"Ha kész lesz az új admin felület, akkor nem is tudom, hogyan fogom tudni csinálni."
Fogalmam sincs, mirol beszelsz,....de ha eddig megoldottad, akkor valahogy a joboben is megoldod. Vagy nem?
@Attilajukkaja: "Fogalmam sincs, mirol beszelsz,"
Új admin felületet fejlesztett a blog.hu csapat. Ezen kellene tudni bevinni a posztokat. Csak hát egy csomó minden másként, illetve nem működik. Pár nap múlva le akarják cserélni, de többen mondtuk nekik, hogy így nem fogunk tudni posztolni. Nekem pl. kb. 60 vázlatos posztom van. Eddig be lehetett dátumot állítani, így a jövőbe kerültek a posztok. De most minden a mai naphoz fog kerülni. Mit csinálja 60 össze-vissza dobált poszt kezdeménnyel.. :(
@TrueY:
"Mit csinálja 60 össze-vissza dobált poszt kezdeménnyel.. "
Fontos a posztok idorendbeli megjelentetese? Mert ha nem, akkor talan csak ki kell tapasztalni az uj rendszert. De lehet, hogy tul naiv vagyok.
Azt tudom, hogy minden informatikaval foglalkozo embernek az a heppje, hogy ha mar egy egyszeru felhasznalo kitanulja, hozzaszokik egy rendszerhez, akkor azon valtoztatni kell. Piacra kell dobni egy ujat, mert az hozza a nyereseget, es baromira nem szamit, hogy a felhasznalok mit gondolnak rola!
@Attilajukkaja: Hát jó lenne, ha látnám, hogy milyen sorrendben vannak. Főleg, mert előfordulnak kereszt hivetkozások is. Mondjuk már ez is egy félmegoldás, mert a legjobb az lenne, hogy ha a vázlatokat egy külön fülön lehetne megnéznem. De ennyit nem várok el a fejlesztőktől... :)

A gond az, hogy ez nem is egy piacra készülő termék. Ezt a blog.hu csapata gyártja.
@TrueY:
Ertem. De azoknal (blog.hu) is csak informatikusok ulnek, akik nem tudnak kivetkozni a sajat b"orukbol :o)
Remelem, rendezodik a problema. Nekik sem erdekuk, hogy osszeomoljon a rendszer!
süti beállítások módosítása